Winnaars FoodAwards 2016

De winnaars van de FoodAwards zijn bekend! 12 introducties werden dit jaar door het Retailcollege beloond met FoodAward. De uitreiking vond vandaag plaats in de oranjerie van landgoed Groot Warnsborn in Arnhem… ‘lees verder’.

Plus wint FoodRetailAward

Plus wint dit jaar voor het eerst een FoodRetailAward, en wel in de categorie hoogst behaalde fair share. Volgens IRI wint Plus meteen zeer overtuigend. Jumbo wint opnieuw de FoodRetailAward voor snelste opname, Albert Heijn opnieuw voor de meest complete opname… ‘lees verder’.

FoodRetailAwards: Jumbo, AH en… Deen!

Tijdens de uitreiking van de FoodAwards werden ook weer de FoodRetailAwards toegekend. Jumbo was dit jaar het snelst met het opnemen van innovaties, Albert Heijn het meest compleet, maar Deen Supermarkten wist met de beste innovaties van 2014 de meeste omzet te realiseren. “Dus wil je als A-merk omzet scoren, dan moet je bij Deen zijn”… ‘lees verder’.

FoodAwards 2015: alle 13 goed!

Tijdens een feestelijke uitreiking op landgoed Groot Warnsborn in Arnhem zijn vandaag de jaarlijkse FoodAwards uitgereikt. 13 stuks, waarvan twee voor Alpro. Kwekkeboom Oven was volgens de jury de meest toonaangevende innovatie van 2014… ‘lees verder’.

Winnaars FoodAwards 2014

Vandaag werden op landgoed Groot Warnsborn in Arnhem de jaarlijkse FoodAwards uitgereikt. Dit jaar werden 16 producten met een FoodAward beloond. De FoodTopAward ging naar het succesvolle Amstel Radler. Dat product van bierbrouwer Heineken werd door het Retailcollege gezien als beste introductie van 2013. Mondelez werd afzonderlijk nog beloond met een FoodQualityAward voor het succesvolle introductiebeleid van de A-merkleverancier… ‘lees verder’.

FoodRetailAwards: wéér Hoogvliet

Hoogvliet Supermarkten wint dit jaar opnieuw de FoodRetailAward voor hoogste fair share. Dat is voor de vierde keer, waarvan de laatste drie keer op rij. Jumbo sleept dit jaar maar liefst twee FoodRetailAwards in de wacht, een voor snelste opname en een voor meest complete opname… ‘lees verder’.