MEEST GESTELDE VRAGEN DOOR

Je bent genomineerd en hebt vragen over de verkiezing. Op deze pagina vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier nog niet tussen, neem dan via de contactgegevens onderaan deze pagina contact met ons op.

1. Hoe kan ik meedoen aan de verkiezing?
Alle genomineerde producten doen mee aan de verkiezing. Zoek in de zoekbalk wie er tot de genomineerden behoren. Het is niet mogelijk zelf producten te nomineren.

2. Wie nomineren de producten?
Op basis van een door onderzoeksbureau IRI samengestelde lijst van introducties uit 2017 nomineren inkoopmanagers van Albert Heijn, Jumbo en Superunie producten voor de uitverkiezing.

3. Wat kan ik als genomineerde winnen?
Genomineerde producten kunnen een FoodAward winnen. Uit deze winnende producten wordt ook een over-all winnaar aangewezen. Deze ontvangt de FoodTopAward als beste introductie van het afgelopen jaar. Kijk in de Hall of Fame voor de winnaars van de FoodTopAward door de jaren heen.

4. Hoe worden de winnaars bepaald?
Aan de hand van de uitgebrachte stemmen wordt een ranglijst van meest populaire producten samengesteld. Deze ranglijst wordt meegewogen in het eindoordeel van de vakjury, bestaande uit inkoopmanagers van de supermarktorganisaties (Albert Heijn, Jumbo en Superunie als inkooporganisatie van supermarktorganisaties als Plus, Coop, Dirk en de meeste regionale supermarktorganisaties).

5. Wat kan ik doen om veel stemmen te krijgen?
Om veel stemmen te werven kan je deelnemen aan de consumentencampagne rond de FoodAwards. We hebben hiervoor diverse mogelijkheden, zowel online als in print. We werken hiervoor samen met onder meer Foodies, Koken & Genieten en Smulweb. We kunnen desgewenst tailor made een pakket voor je samenstellen. Neem hiervoor contact op met:

Robin Kramp: 024 – 365 16 70 | robin.kramp@foodpersonality.nl

Mark Peeters: 024 – 365 16 70 | mark.peeters@foodpersonality.nl

6 De naam van ons product staat verkeerd op de website, kan dat gewijzigd worden?
De productnamen zoals vermeld zijn afkomstig van de fabrikant/leverancier zelf of van de webshops van Albert Heijn, Jumbo of Plus (dus zoals ze bij de consument bekend staan). Eventuele wijzigingen kun je sturen naar het e-mailadres onderaan deze pagina.

7. Wie is de initiatiefnemer van de verkiezing?
Organisator van de FoodAwards is FoodPersonality, platform voor managers in de levensmiddelenhandel en -industrie. De FoodAwards worden dit jaar voor de 30e keer uitgereikt.

8. Zijn er algemene voorwaarden van toepassing?
Jazeker, lees hier de voorwaarden.

9. Tot wanneer kan er gestemd worden?
Er kan tot en met 30 april 2018 gestemd worden.

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Neem contact op met Robin Kramp of Mark Peeters, resp. via robin.kramp@foodpersonality.nl en mark.peeters@foodpersonality.nl of via telefoonnummer 024 – 365 16 70.